Wat vinden klanten van Maxilia?


Een bron van inspiratie

Reviews zijn belangrijk en maken of kraken een bedrijf. Gelukkig krijgt Maxilia een hoop positieve feedback. Hier zijn we natuurlijk trots op!
Wij zijn blij met blije klanten, dit motiveert ons om steeds een stapje verder te gaan. We blijven dan ook de vraag stellen: “Wat vinden klanten van Maxilia?”. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er ook wel kritiek binnenkomt, maar dat is niet erg. In tegendeel: hier leren we enorm van en maakt ons alleen maar sterker! “Van fouten leert men”, wordt er wel gezegd. We hebben in de afgelopen maanden heel veel grote en kleine dingen verbeterd; nieuwe website, betere producten, meer direct contact met de klant en nog veel meer! Het is een grote bron van inspiratie voor ons.

Klanten: bedankt!

Deze inspiratie komt van jullie, onze klanten. Hiervoor willen we jullie allen hartelijk danken! Zonder de input van de klanten zal het een stuk moeilijker zijn aan te voelen wat de klant van ons verwacht.

Voor de meeste klanten doet Maxilia wel precies wat ze van ons verwachten. Snelle levering, goede prijzen, ruim assortiment en vooral goede service zijn slechts een aantal van de lovende woorden die we om onze oren geslingerd krijgen. Hiervoor grote dank richting onze klanten!

 

Wat vinden klanten van Maxilia?

Elke dag komen er nieuwe beoordelingen binnen en worden we gevoed met nieuwe ideeen. Leuke reacties, mooie complimenten om te blijven verbeteren!
Zoveel leuke reacties, maar we kunnen ze hier niet allemaal tonen. Een bloemlezing uit honderden reacties van klanten om te laten zien “Wat vinden klanten van Maxilia?”:

“Al eerder hebben we een bestelling geplaatst via Maxilia en dat beviel ons zeer goed. Dan kan een vervolgbestelling eigenlijk niet meer uitblijven” NIVOZ, Driebergen

“Er is vergeleken met andere websites. Prijs/kwaliteit was bij jullie het beste!” Veltkamp & Stam makelarij, Hattem

“Snelle levering, duidelijke afspraken, snelle reactie. samengevat: Erg tevreden!” ABN-AMRO, Maarssen

“Heldere communicatie, wat beloofd is wordt gedaan.” Gemeente Wijk bij Duurstede

“Ze hebben ons telefonisch goed te woord gestaan en alles duidelijk uitgelegd en gezegd dat zij alles zouden waarmaken wat we hadden afgesproken” Landgoed Zonheuvel, Doorn

wat-vinden-klanten-van-maxilia
Rapport Maxilia

Maxilia in steekwoorden

We snappen dat iemand die benieuwd is naar de ervaringen van anderen niet de complete lijst van Kiyoh gaat doorlezen. Al bijna 1800 reacties staan hier beschreven, de ene nog leuker dan de ander. Maar, zoals gezegd, deze ga je niet allemaal lezen.

Waarom klanten bij Maxilia bestellen? Waarom klanten bij Maxilia terugkomen?
Wie beter dan de klant kan dit vertellen!? We hebben de meest voorkomende reacties op een rij gezet.
Een goede prijs en snelle levering waren altijd al onze speerpunten, maar goede service en onze vakkundigheid worden ook gewaardeerd. In onderstaande woordenwolk hebben we de meest voorkomende reacties op een rij gezet.

Voor meer (en meer uitgebreidere) reacties kijk hier!

Het zijn nogal wat lovende woorden, waar we natuurlijk hartstikke trots op zijn! Maar meer input is altijd welkom! Dit is immers de basis voor onze groei en ontwikkeling.

Met welke kreet zou jij ons nog een hart onder de riem kunnen steken?

wat vinden klanten van maxilia?
Wat vinden klanten van Maxilia?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *