Sponsoring door Maxilia


Maxilia en MVO

Wat is MVO? Maxilia is lid van MVO. Maar wat houdt dat nu in?
MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit kan zich binnen een onderneming op diverse manieren uiten. Zo zijn er bedrijven die meewerken aan de (lokale) economie, aan sociale projecten en initiatieven of meewerken aan een beter milieu.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een proces

De manier waarop bijgedragen wordt aan de omgeving is per bedrijf verschillend. Dit kan variëren van (milieu)bewust inkopen bij leveranciers tot de maatschappelijk verantwoorde selectie van werknemers. De visie van MVO kan over de gehele linie van een bedrijf worden doorgevoerd, afhankelijk van strategie en beschikbare middelen.
MVO is dan ook geen doel of eindbestemming, maar een doorlopend proces, gevoed door bedrijfsbeslissingen en tussentijdse doelen.

Wat betekent Maxilia voor de maatschappij?

Maxilia zet zich vooral in op het sociale vlak. Wij proberen de medemens te helpen en doen dat op verschillende manieren. Zo worden er met zorg verbintenissen aangegaan met leveranciers en drukkerijen. Zij worden niet alleen geselecteerd op kwaliteit en snelheid van leveren, maar ook onder andere op arbeidscondities en milieubewustheid.
Daarnaast probeert Maxilia verspilling van producten tegen te gaan en zet het bedrijf zich in voor goede doelen. Zowel actief als passief.

Sponsoring door Maxilia

Als grote speler in relatiegeschenken krijgt Maxilia veel aanvragen van instellingen, evenementen en goede doelen om haar bijdrage te leveren aan de promotie van een goed doel. Vrijwel elke instantie heeft links- of rechtsom wel artikelen nodig waarop hun naam uitgedragen wordt. Denk hierbij aan pennen, tassen of kleding.
Middels sponsoring door Maxilia willen wij hier graag aan meewerken en leveren dan ook regelmatig producten aan geselecteerde goede doelen. Dit zijn soms lokale verenigingen, maar kunnen ook grote (inter)nationale liefdadigheidsinstellingen zijn. Het contact met de instanties zorgt voor een gezonde verstandhouding en houdt Maxilia dynamisch en betrokken bij de maatschappij.

Sponsoring door Maxilia
Sponsoring door Maxilia

Evenementen

Behalve het verstrekken van producten werkt Maxilia ook mee aan de verspreiding van goede doelen. Ons kantoor is al verscheidene keren het toneel geweest van bijeenkomsten van onder andere MAF en Woord&Daad. In deze bijeenkomsten wordt het nuttige met het aangename verenigd en is er voor alle partijen een positief resultaat te halen.

Waarom Maxilia zich maatschappelijk inzet.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet alleen voor de maatschappij voordelig, maar ook gunstig voor het bedrijf zelf! MVO draagt bij aan de motivatie onder het personeel en een goed contact met klanten. Ga maar na; bezig zijn met leuke en goede dingen maakt de mens zelf ook positief. En een positieve houding draagt weer bij aan een lager ziekteverzuim onder het personeel en een goede reputatie van het bedrijf. Win-win-win

Heeft u ook interesse om in aanmerking te komen voor sponsoring door Maxilia? Neem dan contact op via het formulier!
We kunnen altijd in gesprek over de mogelijkheden.

Voorbeelden hoe Maxilia zich maatschappelijk verantwoord inzet:

– De Dopper bidon als duurzaam project

– Tassen bedrukken voor het goede doel

Ook gesponsord worden?

Als uw organisatie in aanmerking wil komen voor Sponsoring door Maxilia vragen we u vriendelijk alle onderstaande velden in te vullen.

Met de knop ‘verzenden’ wordt een e-mail gestuurd naar Patrick (patrick@maxilia.nl). Hij neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Organisatie*

Naam contactpersoon*

Telefoonnummer* (bijv. 0318-747474)

E-mailadres*

Website* (bijv. http://www.maxilia.nl)

Onderwerp*

Omschrijving van de sponsoraanvraag*

Upload eventueel uw logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *