Haal meer rendement uit je spaargeld!

De rentestanden zijn niet meer wat het geweest is. Of je nou geld spaart of leent, het handelen loont steeds minder. Op je spaargeld wordt tegenwoordig nog maar 1% rente uitgekeerd waardoor per saldo je vermogen niet stijgt. Ontdek een verrassende manier om meer rendement uit je geld te halen;

De Nederlandse spaarder heeft samen zo’n 360 miljard euro op de bank staan. Geld waarover de bevolking dus 3,6 miljard euro per jaar aan rente ontvangt. Tegelijkertijd staat een veelvoud van dat bedrag open aan hypotheken en leningen wat de banken vele malen meer oplevert. Het is zelfs zo dat banken onderling (bijna) renteloos kunnen lenen. Ze hebben jouw geld dus helemaal niet nodig!

Ondernemend Nederland dicht dit gat door te investeren in haar bedrijven. Maar waar kan je verstandig je geld in stoppen? Niet in de bank in ieder geval; de spaarrente stond afgelopen jaar min of meer gelijk aan de inflatie (bron: http://nl.inflation.eu/), wat betekent dat je spaargeld op de bank niet meer waard wordt. En zolang stilstand achteruitgang is, zou het verstandig zijn nu een alternatief te zoeken.

Rendement met relatiegeschenken halen

Uit onderzoek onder meer dan 300 klanten van Maxilia Relatiegeschenken BV, blijkt dat relatiegeschenken omzetverhogend zijn. Volgens de respondenten levert het weggeven van presentjes aan (potentiële) klanten gemiddeld 19,1% omzetstijging op; aanzienlijk meer dan de 1% rendement die je op spaargeld ontvangt. Sterker nog: daar kan de BTW bijna van betaald worden!
Een aantal klanten geeft zelfs aan 50 tot 100 procent rendement te halen uit hun investering in een promotioneel product. Vaak is een investering van een paar honderd of duizend euro genoeg om duizenden klanten te bereiken. In vergelijking met bijvoorbeeld een reclamespotje op tv of radio kost een relatiegeschenk maar een schijntje. En dan is het ook nog eens veel doelgerichter, je bereikt immers klanten die je wilt bereiken.

Relatiegeschenken zijn een perfect middel om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij een breed publiek! Wie kent niet de ‘weggevertjes’ op de toonbank in een winkel of in de wachtruimte van een autobedrijf. De pennen, notitieboekjes of jaarkalenders worden meegenomen door klanten (en die dat nog kunnen gaan worden). Soms doen ze jaren dienst als reclame-uiting voor je bedrijf. Maar ook luxe relatiegeschenken kunnen de band met je werknemers, grote klanten of partners versterken; een basis voor een goede samenwerking. Wie geeft, ontvangt.

Vergeet de bank! Het enige wat zij dit jaar voor je kunnen betekenen is dat je geld waarschijnlijk niet minder waard wordt. Een beetje online ondernemer wil zijn geld investeren in zaken die geld opleveren.
Het is een kwestie van geven en nemen. Meer nemen dan geven in dit geval.

rendement-met-relatiegeschenken
Rendement met relatiegeschenken halen

2 gedachten over “Haal meer rendement uit je spaargeld!

  1. Hallo had een vraag
    Ik wil rond de 500 pennen laten maken met dj alex en telefoon numer de op wat kost mijn dat kun u mijn wat toe mailen van wat u met
    Mijn numer is 0629246494

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *