Pennen bedrukken met karakter


Pennen bedrukken met karakter

De pen is relatiegeschenk nummer 1 bij Maxilia. Vrijwel elk bedrijf en instelling heeft wel pennen met logo. Tussen alle tientallen soorten en maten zijn er een paar uitblinkers met een bijzonder verhaal. Pennen met een karakter, waar niet iedereen van weet…

De meeste pennen zijn 13 in een dozijn. Prima pen, mooie bedrukking en praktisch in gebruik. Hij doet wat hij moet doen. Maar wil je voor een pen met een verhaal gaan, maak dan een keuze uit onderstaande pennen:

1.Senator Nature Plus; de zelfoplosser

pennen bedrukken
De zelfoplosser

We beginnen met een op het eerste gezicht simpele pen. Maar let op; deze Senator heeft een bijzondere eigenschap.

Veel promotionele pennen die op een beurs of op de balie van een autobedrijf worden uitgedeeld zijn praktisch bedoeld. Je kan er mee schrijven en als de inkt is gooi je ‘m weg. Vanaf dan begint de kracht van de Senator Nature Plus, hij vernietigt zichzelf! Huh, een James Bond-pen? Nee, zo heftig gaat het er allemaal niet aan toe, maar het is minstens zo bijzonder. De ‘Retractable ball pen’, zoals het in mooi engels genoemd wordt, is milieuvriendelijk afbreekbaar. Geen vervuiling door overtollig plastic dus!

2.Anti-stress pen; de ontspanner

pennen bedrukken
De ontspanner

Wie kent het niet? Aan de telefoon met een lastige klant of bezig een zenuwslopende deal te regelen. Wisselende gedachten, compromissen worden in je hoofd al gesloten, speculerende voorwaarden die de oplossing onder druk zetten; velen van ons zouden opstaan en gaan ijsberen, met je voet heen en weer wiegen of zenuwachtig op de tafel tikken.
Er is een oplossing! Eerst had ik altijd een anti-stressballetje om zenuwen en frustraties op te botvieren. Sinds kort gebruik ik de Balpen Anti-stress. Een wat? Een balpen met de functionaliteit van een stressballetje. Super handig! En staat ook niet zo raar op je bureau 😉

3.Pen met handje; de handy-man

Nog een vreemde eend in de bijt, deze pen met dop in de vorm van een hand. Je hebt altijd van die dagen dat je jeuk hebt op plekken waar je eigenlijk net niet bij kan.

pennen bedrukken
De handy-man

Lastig, maar niet te voorkomen. Wel te verhelpen! Het duimpje op deze pen kan er vaak net wél bij, super handig – wat een woordspeling 😉
Zonder gekheid; deze handy-man is natuurlijk ook gewoon leuk om te bedrukken met uw bedrijfslogo en om een positieve boodschap uit te dragen met de duim omhoog. We hebben ‘m in 3 kleuren, dus een goede kans dat de pen ook bij uw bedrijf past!

 

 

4.Injectiespuit; de ingever

Deze pen wordt geleverd in de vorm van een injectiespuit.

pennen bedrukken
De ingever

Leverbaar in groen en blauw, maar het leukste is natuurlijk de rode; net of er echt bloed in zit.
De meeste klanten die deze pen bestellen werken in de zorgsector en delen ze uit aan klanten. Maar voor een vrijgezellenfeest of bruiloft van dokter of zuster is de injectiespuit-pen ook een aanrader! Of voor Halloween bijvoorbeeld.
Nog een tip: mocht je ze uitdelen op de IC-afdeling van een ziekenhuis; zorg dat er een logo op gedrukt wordt, want een vergissing is snel gemaakt..

 

5.Pennen bedrukken Snel; de publiekslieveling

Deze pen is niet bijzonder voor wat hij is, maar wat hij doet! Oke, hij schrijft en klikt, zoals een gemiddelde pen ook doet.

pennen bedrukken
De publiekslieveling

Maar deze pen is een prijswinnaar, de Oscar-nominee van Maxilia, de winnaar van de publieksprijs. Allemaal deze pennen bedrukken!
Waarom? Deze pen is simpel, maar heeft een luxe uitstraling en is een tikkeltje eigenwijs met al die leverbare kleuren. De levertijd is slechts 3 werkdagen en dan ook nog eens voor een spotprijs.
Niet voor niets dat deze topper meer dan 500 keer verkocht is aan onze klanten; een absolute publiekslieveling!

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer pennen; het zij met of zonder verhaal. Ik snap dat je boordevol inspiratie en ideeën zit. Wat is jouw bijzondere verhaal met een pen? Iedereen laat wel eens pennen bedrukken en er is vast wel eens iets leuks of geks gebeurd.
Laat een reactie achter en deel je bijzonderste pennen-verhaal!

2 gedachten over “Pennen bedrukken met karakter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *