12 supermaanden bij Maxilia in 2014

Het is weer het einde van het jaar, een goed jaar voor ons. Maxilia in 2014; tijd voor een overzicht van 12 supermaanden! Een jaar waarin we verhuisd zijn naar een groter pand, we een vestiging in Duitsland openden en een grote groei doormaakten. Dit terwijl de klanttevredenheid toenam. Hoe? Deze handige infographic laat zien wat Maxilia in 2014 deed!

Groei Maxilia in 2014

Groei is over het algemeen een belangrijk doel voor bedrijven. Het blijven ontwikkelen is wat de productiviteit, de ervaring en de klanttevredenheid ten goede komt. Maxilia groeide in 2014 met maar liefst 70%. Hiervoor hebben we ons volop ingezet met het team, dat uitgebreid is met 14 collega’s 🙂

Uitbreiding assortiment

Niet alleen het aantal werknemers, maar ook het assortiment is explosief gegroeid. Zo kunnen we nog meer klanten helpen. Hoeveel klanten we geholpen hebben en welke producten Maxilia nieuw in het assortiment heeft lees je in de infographic. Klik op het plaatje om te vergroten.

Maxilia_in_2014
Infographic over Maxilia in 2014

Samen naar 2015

2015 is begonnen en Maxilia gaat volop door; nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe markten. We hebben grootse plannen en blijven altijd verbeteren! De website, het klanten systeem, (interne) communicatie en nog veel meer gaan worden verbeterd. We verwachten weer een succesvol jaar met nieuwe uitdagingen en nog meer tevreden klanten.
Met onder andere de nieuwe kledinglijn, ook voor bedrijfskleding, moet dit zeker goed komen.

We heten u van harte welkom in een van onze 60+ webshops! Team Maxilia wenst iedereen een succesvol en ondernemend 2015!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *