Wat dacht je van ijskrabbers bedrukken dit jaar?

De donkere dagen voor kerst zijn in volle gang. Het is guur weer, het stormt op het moment van schrijven. Een witte kerst kunnen we wel vergeten en een Elfstedentocht lijkt ook erg ver weg. Toch zijn er lichtpuntjes in deze donkere tijd; wat is er nou leuker dan persoonlijke wintergeschenken met bedrukking te krijgen of weggeven?

Er zijn zoveel leuke relatiegeschenken voor de winter, teveel om op te noemen. Daarom hebben we een selectie gemaakt. Leuke en handige producten waar iedereen het warm van krijgt! En dan hebben we het niet alleen over handschoenen en sjaals, maar er is veel meer!

Gebreide muts – lekker warm

Wil je iets wat exclusief is, leuk om te geven en ook nog eens helpt tegen de winterse kou? Wij bieden een custom made gebreide muts aan. Je kan twee kleuren combineren; lekker simpel, maar doeltreffend. Het logo wordt verweven in de muts. Grootste voordeel: je logo kan er nooit afgaan! Dus nog beter dan mutsen bedrukken 😉

mutsen bedrukken
Een muts waar de bedrukking nooit vanaf gaat!

IJskrabbers bedrukkken – je gebruikt ‘m liever niet

Weinig is vervelender dan ’s ochtends vroeg op te staan, buiten het donker in te lopen en erachter komen dat de ruiten van je auto compleet dichtgevroren zijn. En dan heb je de auto in een hoekje van het parkeerterrein neergezet waar dan ook net geen lantaarnpaal in de buurt is. Je ziet niks, maar moet de ruiten wel ijsvrij krijgen. Hoe ga je dat zo snel mogelijk doen?
Gelukkig is er een oplossing: de ijskrabber met verlichting! Zo zie je precies wat je aan het doen bent. IJskrabbers bedrukken was nog nooit zo handig!
Verschillende kleuren en drukopties zijn beschikbaar.

ijskrabbers bedrukken
In een donker hoekje parkeren is geen probleem

Thermosbeker met bedrukking –die wordt er niet warm of koud van

Winterse dagen, door weer en wind met de fiets of lang in de file. Op je bestemming wil je ook nog een kopje koffie kunnen drinken. Hou al je warme dranken extra warm met een thermosbeker met bedrukking!
Wil je altijd opvallen en zorgen dat zelfs collega-filerijders de boodschap van jouw bedrijf zien en herkennen? Laat dan thermosbekers bedrukken met jouw eigen logo. Bij Maxilia zijn ze er in allerlei soorten, maten, kleuren en met diverse drukopties. Informeer of wij jouw ideale thermosbeker ook hebben!

mokken bedrukken
Warme koffie in de auto of op het werk in deze fancy thermobeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *