5 manieren om je ideale relatiegeschenk te vinden


5 manieren om je ideale relatiegeschenk te vinden

Vaak krijgen we bij Maxilia de vraag; “wat zouden jullie aanraden”? Of: “ik weet niet wat ik moet bestellen, hebben jullie een idee?” Veel klanten hebben ‘iets’ nodig, maar wat past nou het beste?

1 Knippen en plakken

De meest populaire relatiegeschenken, tassen en pennen, zijn makkelijk te vinden. Je gaat naar maxpennen.nl of maxtassen.nl en maakt je keuze. Maar wat nou als je magneten, bedrijfskleding of bidons nodig hebt? Dan plak je dat woord achter ‘MAX’ en je ziet direct wat we voor je te bieden hebben.
Staat het er niet? Dan hebben we het waarschijnlijk niet. Gelukkig hebben we dan nog een overzicht van alle webshops op www.maxilia.nl 😉

relatiegeschenken gemak

2 Kijk in het overzicht

Op maxilia.nl hebben we alle shops handig bij elkaar gezet. Een indeling van alle webshops in categorieën maakt het overzichtelijk. En om je nog een handje extra te helpen hebben we bij elke webshop een icoontje gezet. Zo kan je jouw ideale relatiegeschenk nóg gemakkelijker vinden!
Daarnaast krijgen we binnenkort een geschenkzoeker. Een wat? Met deze tool vind je al-tijd wat je zoekt. Hoe dat werkt? Nog even geduld, binnenkort meer!

3 Vraag het ons

Misschien ligt het een beetje voor de hand, maar de aller-makkelijkste manier om jouw perfecte relatiegeschenk te vinden is simpelweg bellen! De verkopers van Maxilia zijn echte product experts en kunnen je precies vertellen welk artikel geschikt is voor jouw gelegenheid en jouw budget. Heb jij dit probleem ook? Bel dan met 0318-506348 of kijk op maxgiving.nl.

4 Filteren

Weet je al wat voor geschenk je wilt of in ieder geval in welke categorie? Dan is op de site makkelijk te navigeren aan de hand van jouw voorkeuren! Hoe? Ga bijvoorbeeld naar maxbidons.nl en maak je eerste selectie in het menu linksboven. Daarna kan je op criteria filteren. Het filter werkt op aantal, prijs, kleur, inhoud, maar ook op soort opdruk. Zo kan je die ene gele bidon met 750 ml inhoud en 2 kleuren opdruk heel makkelijk vinden. Kan niet missen!

bidons_bedrukken

Je ideale relatiegeschenk

Dit zijn de 4 meest voorkomende manieren om jouw ideale relatiegeschenk te vinden. Maar misschien zijn er nog wel meer!? Ik ben benieuwd. Suggesties kunnen hieronder geplaatst worden 😉 Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *